Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις εκτελούνται με ACS Courier

Εφόσον έχετε κάνει παραγγελία με εγγραφή, θα λάβετε ενημέρωση στο mail σας, την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας σας με όλα τα στοιχεία αποστολής καθώς και τον αριθμό αποστολής (voucher) του δέματος ώστε να μπορείτε να δείτε που βρίσκετε η αποστολή σας (tracking) ανά πάσα στιγμή. Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Παράδοση το Σάββατο, όπως και παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα χρεώνεται με επιπλέον 4 ευρώ.

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα όπως ποδήλατα, μηχανοκίνητα, κούνιες, σπιτάκια κ.α. τότε η αποστολή γίνετε μέσω μεταφορικής εταιρίας . Όσον αφορά ογκώδη-υπερμεγέθη προϊόντα (π.χ. Σπιτάκια Κήπου) ενδέχεται να μην είναι δυνατή η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, σε ορισμένα σημεία της Ελλάδος.

 *Εξαιρούνται δυσπρόσιτοι προορισμοί. Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στο τοπικό κατάστημα ACS .

Κόστος Μεταφορικών

Για παραγγελίες αξίας κάτω των 99,99€ ευρώ, η χρέωση είναι 5 ευρώ για ολόκληρη την Ελλάδα. Εξαιρούνται δυσπρόσιτοι προορισμοί. Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στο τοπικό κατάστημα ACS.

Όσα προϊόντα έχουν χρεώσιμο όγκο, κατά την ολοκλήρωση τις παραγγελίας και όταν επιλέξετε την διεύθυνση παράδοσης, βλέπετε το ακριβές κόστος μεταφορικών. Οπότε η επιπλέον χρέωση, εφόσον υπάρχει, προστίθεται στο συνολικό κόστος και την βλέπετε και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αναλυτικά.

Παραλαβή από το κατάστημα

Σε όλα μας τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα - δωρεάν. Σημείωση: Παρακαλούμε μην προσέλθετε στο κατάστημα αν πρώτα δεν σας ενημερώσουμε πως είναι έτοιμη η παραγγελία σας μέσω e-mail.

Παράδοση εντός πόλης - δωρεάν.

Για παραγγελίες αξίας 30€ και άνω υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι ή άλλο χώρο που εξυπηρετεί τον πελάτη. Η παράδοση γίνεται από το προσωπικό της εταιρίας κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. *Ισχύει για παραδόσεις εντός πόλης (Αργος – Ναύπλιο). 

Χρόνος παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών  (ACS) ή ,για ογκώδη-υπερμεγέθη προϊόντα στην μεταφορική εταιρία, εντός 3 εργάσιμων ημερών (συνήθως αυθημερόν), εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.  

Αντίστοιχα,  οι παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα ή παράδοση εντός πόλης ετοιμάζονται αυθημερόν (εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα) και παραδίδονται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον πελάτη.      

 

  • Παραλαβή από το κατάστημα

    Παραλαβή από το κατάστημα

    περισσότερα >

  • Click away ή παράδοση εντός πόλης

    Click away ή παράδοση εντός πόλης (Αργος - Ναύπλιο) - Χωρίς έξοδα αποστολής

    περισσότερα >