Τρόποι Πληρωμής

  • Για πελάτες λιανικής - B2C:

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε στο ταμείο του καταστήματος , εφόσον έχετε επιλέξει να γίνει η παραλαβή από αυτό.

Πληρωμή με Κάρτα

Με γνώμονα την ασφάλεια των συναλλαγών, παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής με κάρτα (Πιστωτική , Αναλήψεων ή Προπληρωμένη), μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Eurobank.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις .

Ατοκες δόσεις:

Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, για πληρωμές με κάρτα, παρέχονται και άτοκες δόσεις, και συγκεκριμένα:

■ Για αγορές αξίας 100€ έως 300€ - παρέχονται έως 3 άτοκες δόσεις

■ Για αγορές αξίας άνω των 300€ - παρέχονται έως 6 άτοκες δόσεις

Αντικαταβολή

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε την παραγγελία σας στον διανομέα που σας έφερε την παραγγελία, εύκολα και με ασφάλεια . Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεστε επιπλέον 1,50€ που αντιστοιχεί στο κόστος διαχείρισης της πληρωμής από την εταιρία Courier.

*Για αγορές άνω των 100€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συναλλαγή πρέπει να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος.

**Για παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Τραπεζική κατάθεση

Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει εύκολα και με ασφάλεια σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας. Παρακαλούμε εισάγετε στην δικαιολογία – σχόλια της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας.

 

 

  • Για πελάτες χονδρικής - B2B:

 

Τραπεζική κατάθεση

Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει εύκολα και με ασφάλεια σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας. Παρακαλούμε εισάγετε στην δικαιολογία – σχόλια της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας και το ΑΦΜ σας.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε κατά την παραλαβή στο ταμείο του καταστήματος , εφόσον έχετε επιλέξει να γίνει η παραλαβή από αυτό.